Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Gokil Banget

Kata2 Lucu Bahasa Jawa - Icir-icir nyong kangen kepingin update blog hehehe.. icir-icir sih panganan apa kang? jawab dewek bae lah, nek rika wong jawa tengah (ngapak) mesti ngerti artine :D. Kepriben kabare lik'.. kakange, yayune, ramane, biyunge waras mbok?. Alhamdulillah nek pada sehat kabeh, salam kompak bae kanggo wong jawa sejagat raya.

Bahasa Jawa memang ngangenin sekaligus harus dilestarikan, untuk itu admin akan bagikan kumpulan kalimat lucu bahasa jawa terbaru, mulai dari cerita lucu, parikan, dan kalimat humor jawa lainnya. Memang dalam hidup itu harus banyak ketawa walaupun cuman senyum-senyum dalam hati, karena ketawa sangat baik dan sehat. Langsung saja kita simak baik-baik beberapa koleksi menarik buat menghibur teman dengan kata2 lucu bahasa jawa buat status facebook dan jejaring sosial lainnya. Selamat Menikmati :)

Cerita Lucu Bahasa Jawa Timur (Suroboyonan)
Judul: Kopi Kucing

Sawijining ndino?? Setro Mino mertamu ning ngomahe Setro Njingik.
Dheweke banjur disuguhi kopi karo Setro Njingik.
Sajake kopine enak tenan, soale Setro Njingik muja-muji ngalembana marang kopi sing disuguhake.
Setro Mino banjur nyruput kopi amarga penasaran marang rasane.
Setro Mino: "Iki kopi apa tho kok rasane rada kecut?"
Setro Njingik: "Kuwi kopi istimewa, meh padha karo kopi luwak sing larang kae??"
Setro Mino: "Woo ngono tho, kopi apa jenenge?"
Setro Njingik :"Kopi kucing, aku gawe dhewe??"
Setro Mino:"Gaweanmu dhewe tho, apa sebape diarani kopi kucing?"
Setro Njingik:"Sebape diolah lewat kucing., Yen kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sakdurungne diolah, kopi kucing dipangan kucing sakdurunge diolah dadi kopi bubuk. Aku pancen terinspirasi kopi luwak, ning ben gampang aku nanggo kucing wae."??
Setro Mino: "emang e kucing doyan kopi pa?"
Setro Njingik: "Ya ora no. Kopine tak gerus rada kasar, trus tak campur ikan asin, bar kuwi lagi tak pakakke kucing."
Setro Mino (wetenge mulai mules) : Terus...
Setro Njingik:"Mengko yen wis metu bareng tai ne kucing banjur gerusan kopi disaring, dikumbah, dipepe nganti garing banjur digiling meneh nganti alus. Lha iki sampeyan sing pisanan nyoba kopi kucing loh, wong rong tau ana sing tak suguhi kopi kucing. Aku dhewe arep ngrasakke ora tegel je. Piye Kang, enak ora rasane?"
Setro Mino: Hoeeeeeekkkk! Hoeeeekkkkk! (sakjak e ora kuat mbayangke bar ngombe kopi mau.) kwkwkwkwk


Parikan Jawa Lucu tur Saru
by:Subiakto

  • Tuku ketan dibungkus kreneng, jarene mantan kok turu bareng wakakak
  • Tumbas ketan wonten banyuurip, jarene mantan kok ijik ngintip
  • Tuku ketan dipangan kirik, diwarah mantan kok lirak-lirik
  • Witing Tresno Jalaran "Manuk'e" Kulino.
  • Nabuh gamelan nganggo palu kayu, dudu dagelan ning gawe ngguyu hehehe
  • Kepekso nglangi njupuk bakiai, sangsoyo wengi sangsoyo ngakak wakakak
  • Cething wadhah sego. Tiwas wis cincing ora sido
  • Tuku Ciu Sak Botole..Bapak Turu Ketok kon..ndalan...
  • Mangan ketan ijo ngombene sekoteng, ora nduwe bojo tapine meteng
  • Pejabat Turu Nrungokno Presiden Rapat . Keto'e Lugu Tiba'e seneng Ngembat duet rakyat
  • Mangan pelem ojo nganggo terasi, ketok'e kalem jebule korupsi.
  • Dadi sinden ojo ngguya-ngguyu, dadi presiden ojo ragu-ragu
  • Mlayu ngetan kok jebule ngulon, valentinan percuma nek ora nggo acara kelon..
  • Mlaku ngetan kok ora klamben, jare mantan kok turu sak amben.
  • Tuku sepatu, bonuse pajero. Anake wis pitu, kok metune nang njero?
  • Omahe pakdhe pelatarane ombo, Ojo lali sik wengi iki Valentinan tokne njobo lho yo
  • Preng cagak radio, tambah njengkeng tambah jero :-D
  • Kapal keruk taline kenceng, nek weruh t*ruk kuwine ngac*ng wakakak
  • Mangan sate kambing kok dipincuk, tiwas wis njengking rasido diencuk..
  • MINAKJINGGO - Miring Kepenak Jengking Monggo
  • SUMUK ORA KERINGETEN - Susu didumuk ora keri kebangeten
  • PENTIL KECAKOT SYUUUR - Penjaga Tilpun Kecamatan Kota Syurakarta wekekek
  • Temanggung udane deres, nduwur diambung sing ngisor teles


Parikan Jawa Lucu

Wajik kletik gulone jowo..
Wulune sithik, barange dowo.. (woh kimpul)

Pitik walik nguntal watu..
Wes nganggo gaya molak-malik kok ora metu-metu.. (nguthik celengan)

Sego gurih lawuhe sate usus..
Pertamane perih lebare bludhas bludhus.. (tindik)

Penyakit tedun tambane suket..
Munggah mudhun marai kemringet.. (push up)

Becik ketitik olo rupamu..
digoyang sithik men cepet metu.. (arisan)

Weruh wong gemblung marai mules..
Nduwur diambung, kok ngisore teles.. (nggendong bayi)

Kue putu diwadahi piring..
Nek ra metu-metu, jajal karo miring.. (kuping kelebon banyu)

Tuku wedhus disumbangke wong mlarat.. dikocok terus suwe-suwe muncrat. (Coca Cola)

Ono marmut lungguh nang dingklik.. bubar dimut trus dadi cilik. (Permen).



Kata-Kata Lucu Bahasa Jawa Tengah (Ngapak)
by: Daplun

Kamu kenapa? | Ndase saya mumet | Sudah nguntal obat belum? | Nggak kolu kalo nginum obat.. | Kalo gitu jeblesna saja ndasnya. (Indo Ngapak)
Kapan lulus? Kapan mbojo? Kapan duwe anak? Kapan anake kuliah? Kapan anake mbojo? Kapan duwe putu? | KAPAN RAMPUNGEEE?!!
Cara mbedakna kucing lanang/wadon, takoni arep maem apa, nek jawabane terserah berarti wadon :')
Pacaran kuwe kemungkinane ana 2, dadi manten apa dadi mantan :')
Wong sing tangi awan kuwe jere rejekine di patok ayam. Tapi tenang bae, ayame wis tek sembeleh. #aman


Kata2 Lucu Gokil Abis Bahasa Jawa - Inggris

  1. Yes mother dont do that: Yo mbok ojo ngono..
  2. Your head: enDas mu..
  3. Your eyes ripped: Matamu suwek
  4. Your bald head: GUNDUL MU !!
  5. Your knees falling down: Dengkulmu anjlog !!
  6. Your bellybutton on fire: Udhelmu kobong !!
  7. Your auntie's money: duwite mbokdemu tah ?
  8. Your grandfather money: Duwite mBahmu !!
  9. Your auntie teach you about that?: mbokdemu sing ngajari yoo??
  10. Your mother goalkeeper: makmu kiper ...
  11. Like that yes like that but don't be like that: ngono yo ngono ning ojo ngono
  12. My body is not delicious today: awakku lagi gak enak.
  13. Your face far away: raimu adoh
  14. Your lips: lambemu..
  15. Your bellybutton turn up: udelmu bodong
  16. Your head smell gum benzoin: nDhasmu mambu menyan
  17. Cricket !!!: jiangkrik !!!
  18. Don't play judge alone: ojo main hakim dewe
  19. Soft creature: memedi
  20. Your crazy doesn't play: kowe edan tenan
  21. Your head was blown: ndasmu njeblug
  22. Your eyes blind: matamu picek
  23. Wanna eat your head: Tak kletak ndasmu !





Sementara iku Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Gokil Banget.. matursuwun wess berkunjung.. mugo-mugo nambah rilek lan iso ngobati stress, ora usah kepriwe-kepriwe.. nek sempet yo mampir nang komentar, ben tambah rame paseduluranne.. ojo kur guyu wae hehehe

3 Responses to "Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Gokil Banget"

  1. Ndhelok Tulisane Aku Ngguyu Min Opo Maneh Gambare Tambah Lucu, Siipppp Mr. Jopar

    ReplyDelete
  2. iki admine rupane koyo opo yo wkwkwkkw

    ReplyDelete