Gambar Kata2 Lucu Bahasa Jawa [Pantun Jawa]

Wit gedang cacahe telu, cintaku terhalang brengose bapakmu


Hayo apa berbedaane RAIMU karo RAISA ? Nek raimu pingin kaya raisa, nek raisa ora bakal kepingin kaya raimu. wkwkwk


3 Hal sing dikuatirna generasi jaman saiki, batre lowbet, sinyal, loading.


Pak njaluk ibu anyar... ndengan jalukmu kok cocok nang atiku tho le... wkwkwk


Ora ngreken lambene uwong sing penting niatku mung golek duit.


Wong jowo kui joss..! bensing dadi bengsin, sayur dadi jangan,, mobil dadi montor, utang dadi lalu.. wkwkwk


Panas sambat, adem sambat. Panas dikongkon nyopot klambi isin.. Adem dijak kelon Emoh.. #REPOT


Ora usah terlalu ngumbar kemesraan "neng sosmed" nek putus mengko diguyu wong tok!


Mas berase entek.. Yo wis, sesuk tak adol kuburan sik.. wkwkwk


Elek Yo ben, gelem ngene, ora yo wezz..


Iki malam jumat, ojo lali jamu ne mas...


wong lanang iku special, soale due ndog 2biji


Nasib ra duwe bojo.. umbah-umbah dewe


Endog paling enak yaiku ndog gatel dikukur.. #jajalen.. wkwkwk


Kumpulan gambar kata-kata lucu dp bbm bahasa jawa ngapak terbaru, kocak, koplak paling josss pokoke

0 Response to "Gambar Kata2 Lucu Bahasa Jawa [Pantun Jawa]"

Post a Comment