[NEW] DP BBM BAHASA JAWA BERGERAK

[NEW] DP BBM BAHASA JAWA BERGERAK - Display Picture BBM / DP BBM biasane sing paling sering digoleti nang pengguna BlackBerry / Android, Gambar DP BBM Kata Kata Bijak Bahasa Jawa apa maning nek kata-katane lucu, unik karo gambare keren kedip2 kaya lampu merah prapatan mangli hahaha.. 

Alhamdulillah nyong tesih diwei kesempatan update maning Gambar animasi bahasa jawa mugo2 berkah lan bisa menghibur para pengunjung blog kochie frog sing sedurunge web iki jenenge wongjawangapak blogspot dot com, berhubung-berhubung... akeh alesane poko'e website iki diganti jenenge tapi sing penting isine dudu jenenge iya mbok? hahaha wisss nang kesempatan kie nyong arep posting gambar2 dalam bahasa jawa ono sing alus, ono sing kata2 bijak jawa, lan ana sing bahasa jawa ngapak! komplit pokoke... 







Nyong seneng banget iso berbagi gambar2 animasi gif apamaning bahasa jawa cocok banget ben bahasa jawa tambah top! pokoke ngangeniii sing pada nang luar negeri be pada mampir nang kene apa maning sing nang dalam negeri.. aja nganti ketinggalan update sing terbaru-teranyar maning... muga2 ngesuk nyong diwei kesempatan maning sehat lan iso berkarya sing apik2 maning.. ben karyane kaya kie tapi tujuane kaya kue lah.. 

wiss disit lah nek kata2ne nyong kurang berkenan ya njaluk ngapurane ya lik,, monggo didownload disambi ngopi karo jegang kan kepenak! ora nganti lara ngawak lah hahaha... nyong pamit sek ya' ngesuk tek tambaih maning sing teranyar lan pokoke gratis ora bayar hahaha..








nyong ngaturaken sedoyo kalepatan kulo, mugi-mugi sedoyo pinaringan barokah saking kersaning Gusti.. 

---- matur suwun ----
aja nganti ora komentar, kudu kompak pokoke


0 Response to "[NEW] DP BBM BAHASA JAWA BERGERAK"

Post a Comment