DP BBM Pantun Bahasa Jawa, Parikan Jawa

download dp bbm bahasa jawa, dp bbm jawa, dp boso jowo, dp bbm lucu, dp bbm keren, dp bbm lucu gerak, dp bbm bergerak, dp bbm gokil, dp bbm bahasa jawa ngapak animasi bergerak gif.


Download dp bbm versi jawa sing liyane?? ki di klik bae DOWNLOAD

Gabung di BBM Channel
C002109FA

GANGNAM STYLE BAHASA JAWA

Iki Jowo Style!
Ireumi.. moaseyo annyeong haseyo gomawoeyo
eotteoseyo masitge deuseyo bulan haeyo
mian heyo, usu osseo Iki opo too?? Apayo?!!
Yen meh sinau bahasa Korea ora popo
tapi yen mung nggo nggaya malah dadi nyusahno
Mungkin demam artis Korea remaja tekan dewasa
pengin nonton konser mereka

Aku wong Jowo
senajan raiso
koyo ngono (hey.. !)
nggaya ngono (hey.. !)
nanging ayo podho
njogo budoyo
ben ra gelo (hey!)
ben ra leno (terlena) (hey!)
Sopan.. ramah tamah.. lembut.. ora semrawutt.. wutt.. wuttt.. wuuutttt..
Iki Jowo Style!
Heeeei aku wong Jowo
Iki Jowo Style!

Dimulai soko lagu, filem hingga sinetron
rambut klambi Korea mungkin digandrungi cah nom
tapi santun berpakaian jangan dilupakan
ojo ngasi kebablasan.. .
Heladalah! yen nggo biasaan iso dadi masalah
iso dadi lemah akidah lali ngibadah
wis ayo cah kono kabeh podho ngaji sik
iku lewih becik
ndewe wong Jowo nduwe budhoyo..
toto kromo.. (hey!)
taat agomo.. (hey!)
Ayo podho-podho njogo budhoyo
ben ra gelo (hey!)
ben ra leno (Hey!)
Sopan, ramah tamah, lembut ora semrawutt.. wutt wutt wuttttt!
Iki Jowo Style! Jowo Style
Heeiiiiy.. aku wong Jowoo..
Asli Sragen kono.
Iki Jowo Style!

Yes mother dont do that: Yo mbok ojo ngono..
        Your head = enDas mu..
        Your eyes ripped = Matamu suwek
        Your bald head = GUNDUL MU !!
        Your knees falling down = Dengkulmu anjlog !!
        Your bellybutton on fire = Udhelmu kobong !!
        Your auntie's money = duwite mbokdemu tah ?
        Your grandfather money = Duwite mBahmu !!
        Your auntie teach you about that? = mbokdemu sing ngajari yoo??
        Your mother goalkeeper = makmu kiper ...
        Like that yes like that but don't be like that = ngono yo ngono ning ojo ngono
        My body is not delicious today = awakku lagi gak enak.
        Your face far away = raimu adoh
        Your lips = lambemu..
        Your bellybutton turn up = udelmu bodong
        Your head smell gum benzoin = nDhasmu mambu menyan
        Cricket !!! = jiangkrik
        Your head was blown = ndasmu njeblug
        Your eyes blind = matamu picek
        Wanna eat your head = Tak kletak ndasmu !



sumber tulisan: toppuisi.blogspot.com/
======================================================



PARIKAN JAWA SINDIRAN LUCU TUR SARU by @Subiakto

Nggawa takir isi gule, mangan kupat lawuh babat
aja mikir awake dhewe, delengen rakyat kang mlarat #parikeno

jam papat wis nyumet kompor, masak apene nyarap
pejabat ojo dadi koruptor, sithik-sithik njaluk disuap #parikeno

kursi goyang sikile papat, nek berjuang ojo golek pangkat
numpak dokar menyang Bekasi, nek berjuang kudu wani mati #parikeno

Walang kekek menclok ning tenggok, mabur maneh menclok ning pari
aja ngenyek karo wong wedok, yen ditinggal lunga setengah mati #parikeno

Walang abang menclok ning kara, walang biru walange putih
bujang maneh ora ngluyura, sing wis nduwe putu wae ra tau mulih #parikeno

Anak kodhok kalungan kupat, loro boyok wis ora kuwat
Omah gendheng tak saponane, abot entheng tak lakonane #parikeno

Walang ireng mabur mbrengengeng, walang ireng dawa suthange
yen dha seneng aja mung mandeng, golekana endi omahe #parikeno

iso nggambang gak iso nyuling, iso nyawang gak iso nyandhing
Andheng-andheng ono nang kupingn, aja dipandeng ojo dieling-eling #parikeno

esuk nyuling sore nyuling, sulinge arék suroboyo,
esuk éling soré éling sing diéling kok gak rumongso #parikeno

Tuku kodok sarunge mlorot, kon mlaku ndodok sletinge copot #parikan

Duwe jangkrik sikile nangkring.. entuk nglirik ora iso nyanding #parikan

Mangan ketan lawuhe pelem, jarene mantan diambung gelem wakakak #parikan

wisss disit lah.. ngene pada mampir lur.. #NGAPAKisMYlife


0 Response to "DP BBM Pantun Bahasa Jawa, Parikan Jawa"

Post a Comment